T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Zeytinalanı Ortaokulu

Zeytinalanı Ortaokulu

Telefon
0 252 263 7160
Belgegeçer
0 252 263 7160
WEB
https://koycegizzeytinalaniortaokulu.meb.k12.tr
Adres
ZEYTİNALANI MAH. TEPELER17. SK. NO 3 ZEYTİNALANI ORTAOKULU A BLOK KÖYCEĞİZ / MUĞLA
Vizyon
Her öğrencinin öğrenmeyi öğrenmesini, bunu benimsemesini ve yaşam felsefesi haline getirmesini, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına yanıt verebilecek becerilerle donatarak iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak; çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgili, becerili, yorumlayan, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilen, kendine güvenen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yurdunu seven, toplumun çıkarlarını kendi çıkarları önünde tutan, insan haklarına saygılı, demokratik tutum ve davranışlar kazanmış, gelişim ve değişime açık ve bu değerlerle gurur duyan bireyler yetiştiren bir kurumuz.
Başarılar
Okulumuzda proje çalışmalarımız TKY ve Bu Benim Eserim proje dallarında yarışmalara katılmıştır. Bu yıl ekip ve kurum dalında faaliyetlerimiz devam etmektedir. SBS sınav sonucunda 333 puan ortalamasıyla ilçemizde başarıda 5. sıraya gelmiştir.
Öğretmen :7
Öğrenci :75
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1173
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
Ders Başlama Saati 08:30 Ders Bitiş Saati 15:00
Isınma
Klima
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ingilizce
Ulaşım
Anayola 500 metre mesafesi nedeniyle ulaşım sorunumuz yoktur.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Zeytinalanı Köyünde kır alan, eğrekli, çayan tepeler ve Şeyhler mahallesinden ibarettir. Şeyhler mahllesinde ayrı bir okul binası mevcuttur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl´e 65 km. İlçeye 8 Km. uzaklığındadır
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır