MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Zeytinalanı Ortaokulu

Haz

07.06.2023 tarihinde Köyceğiz At Çiftliği'ne düzenlemiş olduğumuz gezide öğrencilerimiz, doğa ile iç içe olmanın, orman ve doğa eğitmeni eşliğinde doğada etkinlik gerçekleştirmenin, atlarla tanışmanın ve ata binmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar. Oldukça dolu dolu ve keyifli geçen gezimizin düzenlenmesinde ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

09.05.2023 tarihinde II. kademe öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirmiş olduğumuz okul gezisinde öğrencilerimiz, Aydın Tales Matematik Müzesi, Selçuk Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi ve Kuşadası Maket Köyü'nü gezdiler. Hem eğlendiler hem de öğrendiler. Oldukça keyifli ve verimli bir gezi oldu. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmeni Özhan KAYA tarafından velilerimiz, e güvenlik konusunda bilgilendirildiler.

Ock

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Fatma YILDIRIM ERKUL tarafından okulumuz öğrenci ve velilerine hijyen eğitimi verildi.

Ock

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor.

Ock

Okulumuzun 2019-2023 Stratejik Planı doğrultusunda,  vizyon ve misyonumuzu güncelledik.

Ock

Okul Müdürümüz Kamil ÇETİN tarafından, okulumuz öğrencilerine, siber zorbalık ve çocuk koruma programlarına ait bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ock

Okulumuz Müdürü Kamil ÇETİN, Okulumuz Öğretmenleri Meryem DÜNDAR ve Özhan KAYA İnternet Güvenliği ve e Twinning Etiği Kursu ile e Safety Label Hakkında Her Şey Kursu'na katılarak "Katılım Belgeleri" ni aldılar.

Ock

Okulumuz güvenli internet çalışmaları kapsamında  Öğretmenimiz Özhan KAYA ve Meryem DÜNDAR tarafından öğretmenlerimiz,personelimize yönelik internetin güvenli kullanımı, okulumuzda yapılan siber güvenlik faaliyetleri, öğrencilerin internet ortamında kişisel bilgi güvenliklerini koruma adına dikkat etmeleri gereken kuralların anlatıldığı bir toplantı düzenlenmiştir.

Güvenli internet kullanımı için nelere dikkat edilmesi gerektiği ve kişisel verilerin korunmasına ilişkin haklarımızın neler olduğu ile ilgili bilgi verildi.

Ock

Okulumuz güvenli internet çalışmaları kapsamında Öğretmenimiz Meryem DÜNDAR tarafından öğrencilerimize yönelik internetin güvenli kullanımı, okulumuzda yapılan siber güvenlik faaliyetleri, öğrencilerin internet ortamında kişisel bilgi güvenliklerini koruma adına dikkat etmeleri gereken kuralların anlatıldığı bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ock

Okulumuz Matematik Öğretmeni Meryem DÜNDAR ve İngilizce Öğretmeni Özhan KAYA 2022-2023 Muğla İl Arge eTwinning School Başvuru Süreci webinarına katıldı. 2 gün akşam 20.30 da uzaktan eğitim şeklinde verilen eğitimde okulumuzun süreçte yapacakları hakkında bilgi edinildi.

Nis

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okur Gezer Projesi Etkinlikleri çerçevesinde Zeytinalanı Ortaokulu öğrencilerinin okuma alışkanlıklarını geliştirme ve pekiştirme amacıyla yazarla buluşma etkinliği gerçekleştirildi.Etkinliğe, İstanbul'dan davet edilen yazar Lider Hepgenç ve Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ ekibiyle birlikte katıldı. Etkinlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Karabağ'ın açılış konuşması ile başladı.

Okumak sorgulatır, okumak merak uyandırır, okumak çözüm buldurur ...

Peki çocukların kitaplara sevgisi, ilgisi nasıl oluşturulur? Çocuk kitaplari yazarı sayın Lider Hepgenç bu soruların yanıtını vermek üzere bugün Zeytinalanı İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Yazarın yaratıcı drama tekniklerini kullanarak gerçekleştirdiği interaktif atölyede çocuklarımız çok keyifli ve verimli zaman geçirdi.

Atölye sonrası İlçe milli eğitim müdürü Fazıl KARABAĞ öğrencilerimizde kitap okuma sevgisi, ilgisi ve merakı uyandıran, kendilerini ifade etme fırsatı veren bu etkinlik için Yazar Lider Hepgenç'e ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Mrt

ZEYTİNALANI ORTAOKULU OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZLE, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN PLANLADIĞI OKUR GEZER PROJESİ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KÖYCEĞİZ 75. YIL HALK KÜTÜPHANESİNE GEZİ DÜZENLEDİK. ÖĞRENCİLERİMİZDE OKUMA ALIŞKANLIĞINI GELİŞTİRMEK VE PEKİŞTİRMEK İÇİN KÜTÜPHANE ORTAMINDA UYGULAMALI OLARAK ETKİNLİKLER YAPTIK. GEZİYE OKULUMUZ 5A VE 6A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ KATILDI.

DESTEKLERİ VE EV SAHİPLİĞİ İÇİN KÜTÜPHANE ÇALIŞANLARINA DA TEŞEKKÜR EDERİZ.