MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Zeytinalanı Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 14/03/2022 tarihinde Pi Günü Şenliği ve Kermes Etkinliği yapıldı. Etkinliğimize İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl KARABAĞ, Şube Müdürü Hatice KARACA, Okul Müdürleri, çevremizden öğretmen ve mahalle sakinleri katılarak yoğun bir ilgi gösterildi. Birlik ve dayanışma içinde gerçekleşen etkinliğimizde öğrendik, eğlendik ve iyi vakit geçirdik. Etkinliğimizden fotoğraflar aşağıdadır.

Haz

Proje kapsamında karışık öğrenci ve öğretmen grupları oluşturarak Story Jumper web 2.0 aracını öğrenerek hikayeler yazdık

Haz

Proje kapsamında etwinning chatroomda öğrencilerimizle buluştuk.

Mrt

8-14 March Science and Technology Week is more efficient with Web 2.0 tools( 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji haftası web 2.0 araçları ile daha etkili ve anlamlı )

BU HAFTANIN ETKİNLİK VİDEOMUZU AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Şbt

YOU ARE IN MY INVENTIONS (BULUŞLARIMDA SEN VARSIN) ADLI eTwinning PROJEMİZİN ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA PROJE TANITIM ETKİNLİĞİNİ YAPTIK. ÇALIŞMALARIMIZA AİT VİDEOMUZU AŞAĞIDA İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Şbt

YOU ARE IN MY INVENTIONS (BULUŞLARIMDA SEN VARSIN) ADLI eTwinning PROJEMİZİN ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA OKUL TANITIM ETKİNLİĞİNİ YAPTIK. ÇALIŞMALARIMIZA AİT VİDEOMUZU AŞAĞIDA İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Şbt

OKULUMUZDA, OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ EMEL EMRE KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE ,YÜRÜTÜLEN YOU ARE IN MY INVENTIONS (BULUŞLARIMDA SEN VARSIN)  eTWİNNİNG PROJEMİZİN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR.

BU HAFTA YAPTIĞIMIZ ETKİNLERE AİT RESİMLER AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR. PROJE ETKİNLİKLERİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DE KATILIMIYLA DEVAM EDECEKTİR.....